5 tipp, hogy az otthoni dolgozósarkod inspiráló legyen

homeoffice2.jpg

Nem nagyon van olyan pontja a lakásunknak, amit ne teszteltem volna le dolgozósarokként. A konyha, a nappali, az étkező és a háló is volt már részlegesen a mini irodám, egy-egy rövidebb időszakra. Összeszedtem a legfontosabb szempontokat, amik számomra mindenképp megkönnyítik az itthoni munkavégzést. Ha most alakítod ki a saját kis munkaállomásodat, akkor ezekre nem árt figyelni. A többi pedig már csak kreativitás kérdése. 

1. Ami nélkül nem megy: asztal (fiókos, vagy polcos), kényelmes szék, technikai háttér (laptop, internet, stb.)

2. Szuper, ha erre a célra külön helyiséget tudsz berendezni, ha viszont ez nem lehetséges, akkor legalább minimálisan szeparáld el az asztalodat. Ehhez használhatsz egy polcos szekrényt, de bevetheted a meglévő szobanövényeket is.

3. Számomra kiemelten fontos, hogy legyen természetes fény, és a szellőztetés is megoldható legyen, világosban, friss levegő mellett kitartóbban tudok koncentrálni a munkámra.

4. Kellenek inspiráló kis dekorációs elemek, virágok is, de csak mértékkel, hiszen nem az a cél, hogy zsúfolt, hanem, hogy letisztult, áttekinthető legyen az "irodád", könnyen tudd takarítani és minden kényelmesen elférjen, amire szükséged van.

5. Hogy ne veszítsd el a fókuszt, és biztosan a legfontosabb teendőket vedd előre, érdemes egy asztali tervezőt is használni, amelyen napra lebontva rögzítheted, hogy milyen részfeladataid vannak. Amit most használok, azt innen töltheted le.

Ha még nincs pontos elképzelésed arról, hogy milyen dolgozósarkot szeretnél, íme 50 különböző lehetőség. Jó inspirálódást!:)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://innovatin.blog.hu/api/trackback/id/tr4314477882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása